Sjuk kväll!

Halloj!
Idag har det väl inte hänt något speciellt, men jag kom hem från Melinda för ett tag sen, och vet ni vad vi gjord? Melinda sa " jag ska hoppa i snön, vilken kick" Och sen filmade jag när hon gjorde det och sen gjorde jag samma sak haha. Vi kommer aldrig växa upp, vi kommer vara unga livet ut, men nu ska jag ha fredagsmys med familjen så jag bloggar mera sen.
Puss Hej ! 
//LinneaEdström <3 
 
 
Jag är väldigt snäll idag för ni får bilder med uppsatt hår och det är inte ofta ;) 

Dåligt bloggande, i know!

Jag har inte bloggat och jag har ändå inget att säga så vad ska jag blogga om då?
Har skolan, vänner liksom det är inget intressant som händer så jag vet inte om jag ska blogga eller inte så jag bloggar när jag har tid ! <3
 

lördag


90års kalas!

Hello!
Idag så var jag på 90års kalas. Min mormor fyllde 90 år i torsdags så vi hade typ stort kalas för henne idag, så träffa typ alla mina släktingar som jag typ aldrig annars träffar men det var roligt att alla var samlade. Men sen så var vi tvungen att åka hem för min lilla syster skulle på ett till kalas så fixade henne i bilen inte det lättaste kan jag säga. Fast innan vi åkte till Gävle igen så åkte vi till morfar på kyrkogården. Det var jätte fint alla hade tänt ljus på alla gravar. Sen när vi var hemma drog Emma på sig kläderna hon skulle ha sen sprang vi fort som f*n dit hon skulle vara. Sen nu sitter jag barnvakt åt min lillebror ska antagligen kolla på vampire diaries nu och bara ta det lugnt!
//LinneaEdström <3
 
 
 
 

7 månader utan dig!

7 månader utan dig känns som en evighet, dagen du lämnade oss var den värsta dagen i mitt liv.
Kommer fortfarande ihåg, jag hade varit på stan och då jag kom hem så sa pappa "kan du komma upp?" 
Så jag gick upp till vardagsrummet och då berättade pappa.. Du hade blivit påkörd dagen innan, jag fick aldrig säga hejdå till dig och jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då. Tårarna rinner bara mer och mer för varje mening jag skriver men jag känner mig tvungen. Jag var inte mycket med dig dom veckorna som du hade kvar!
Därför har jag lärt mig att man aldrig ska ta något förgivet..
Jag älskar dig Tosse och har aldrig älskat någon så mycket!
Du är en ängel som jag hade hoppats på att du skulle stanna här på jorden, Men vi kunde inte göra något älskling!
Jag hade gjort vad som helst för att få tillbaka dig, Vad som helst bara för att få se dig levande en gång till. Men nu när jag vet att du har det bra så är jag glad men som sagt jag saknar dig något enormt mycket! 
Älskar dig min ängel!
 

RSS 2.0