Vampire Diaries!

Hejhej! 
Sitter just nu och kollar på Vampire diaries den bästa serien! 
Men iallafall så var jag för typ 2 timmar sedan ute med Melinda och cyklade i spöregnet. Så när vi cuyklade ut från mitt område och skulle cykla till ica så sa hon att det var mycket vatten i tunneln men vad gör jag då jo jag cyklar rakt ner i vattnet fråga inte varför för det vet jag inte :P Men jag fick vatten enda upp till knäna och halv cykeln försvann i vattnet haha. Mina skor droppade vatten och mina byxor vart blöta :D Men iallafall nu ska jag fortsätta kolla så skriver jag mera sen :)
// LinneaEdstrom <3 
 
 
 
 
Het! 
Hetare!
Hetast! 
 
 
 

JUSTIN BIEBER !

En sak jag inte fattar är hur folk kan hata Justin! 
Är ni så avundsjuk på honom att ni måste kalla han bög men ni vet att han har tjej!
Ni känner inte Justin så hur fan kan ni hata honom för man kan inte hata en person man inte känner! 
Ni vet att Justin är mycket snyggar och bättre än er , och det kommer inte ändras heller! 
SÅ FÖR I HELVETE SLUTA HATA HONOM!!!!!! 
 
 
Världens finaste ! We love you Justin! 

måndag igen då!

Hejsan! 
sitter och lyssnar på musik nu och ska väl ut med Melinda sen. Jag måste asso sola för tänk att man kan bli så vit att man blir fucking GRÖN! det är pinsamt att vara så hära vit.. Är det här vad dom kallar svensksommar? mulet, kallt och ingen sol yhee (Y) älskar svensk sommar! Eller inte!! Det skulle inte sitta fel med en utlandsresa nu inte.
Och Rokaja är segare än vanligt! Eller? ;) 
Aa men juste tog lite nya bilder idag duktig jag är ;) 
 
 
 
 
 

BÄTTRE HUMOR FINNS INTE !

 
Den finns ingen underbarare än dig! Asso du finns alltid för mig och vi har alltid så fucking roligt ihop våran humor är bäst av alla men ingen fattar det :D Om jag säger att jag mår dåligt ditt svar är då "jag finns mannen" du är bara så jävla skön att ha med att göra. Älskar dig beeestis! <3 

Sommarlovet snart slut...

Hej!
Jag har inte blggat på jätte läge för jag har varit på semester med familjen. Först 1 vecka i härjdalen och sen en vecka i Rättvik och sen har jag varit med Melinda och haft typ as roligt :) Men jag har typ inget att skriva om eller ja de har jag väl men inga bilder så det blir typ sjukt tråkigt att läsa haha. Skolan börjar ju snart och det är roligt att träffa alla med inte börja i 9an känns som det inte var länge sedan man gick i sexan xD Men sitter typ och drogar en låt som en tjej i min klass gillar och det är inte sånn musik jag brukar lyssna på men den är fan skkkkkit bra :)
Men ni får det ha bra så hörs vi hahah :) <3 
 
 
//LinneaEdström! <3 
 
 
 
 

RSS 2.0